Azets: KTM-tutkinnon lopputyö (vastuullisuusraportointi)

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.


Oletko laskentatoimen opiskelija ja kiinnostunut vastuullisuudesta? Asetatko tavoitteesi korkealle ja haluat olla mukana kehittämässä taloushallintoalan raportointia?


Jos vastasit kyllä, tässä voi olla sinulle sopiva tilaisuus! Etsimme nyt tekijää gradulle, joka käsittelee taloushallinnon vastuullisuusraportointia.


Tutkimusaihe

Tarkempi aihe sovitaan luonnollisesti sopivan kandidaatin löydyttyä hänen osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaan. Aiheita jotka jo tiedämme olevan kiinnostavia:

Millaisia ja minkä sisältöisiä vastuullisuusraportteja yritykset tuottavat tällä hetkellä ja mitä voimme odottaa tulevaisuudessa. Mitkä kaikki vastuullisuuden osa-alueet tulisi sisältyä?Mitkä näistä osa-alueista olisi mahdollista raportoida jo nyt asiakkaidemme datan perusteella? Miten raportointia tulee kehittää, jotta voimme vastata tuleviin asiakastarpeisiin?


Menestyt tehtävässä, jos olet

opintojen loppuvaiheessa oleva laskentatoimen opiskelija, joka on kiinnostunut myös vastuullisuudesta ja haluat tehdä lopputyön aiheesta, jolla on vaikutusnumeroista ja datasta innostuva henkilö, joka uskaltaa etsiä ja tuoda ilmi kehittämisideoita ja on valmis perustelemaan ne vakuuttavasti.


Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Accounting -liiketoimintamme kahden hengen kehittämistiimin kanssa. Gradun valmistuttua on mahdollisuus työllistyä samaiseen tiimiin tai muihin mielenkiintoisiin tehtäviin Azetsilla. Gradun kielenä voi olla suomi tai englanti.


Tehtävästä maksetaan sopimuksen mukaan kertakorvaus (esim. stipendi).

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on perjantai 31.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Development Manager Ville Korkala, ville.korkala@azets.com.


Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.


Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter
Vit_NU.png

© 2019 av Svenska handelshögskolans studentkår.

logo.png

Adress:

Sanduddsgatan 7A 2 vån

00100 Helsingfors