Hur skapar man en bra företagskultur?

Videoly är ett SaaS startup inom teknologi för e-handel som från första början valt att se över och fokusera på just företagskulturen. Välkomna till ett besök till Videolys ljusa och fräscha kontor, där det är en självklarhet att man klär av sig skorna. Sockor finns att låna!

Videolys medgrundare Nora Huovila säger att hennes främsta personliga motivation är att bygga ett företag där alla mår bra och framförallt där saker sköts med god attityd. För att uppnå dessa mål har Nora läst på, testat sig fram och förbättrat mycket och fått en hel del insikter på vägen. I teorin talas det mycket om företagskulturen, “culture eats strategy for breakfast”, men vad betyder detta i praktiken? Kan man uppnå svåra resultat med genuina värden? Hur driver man medvetet en företagskultur? Vilka hinder kan man stöta på då man praktisera en företagskultur?

Under After work tillställningen kommer Nora tillsammans med Paula Poukka (CCO på Videoly) att dela med sig av sina insikter och tillsammans skapa en diskussion kring företagskultur. Nora är också en av medgrundarna Av Aalto Women in Business-nätverket.

Evenemanget går på finska och svenska.

Plats: Videoly, Albertsgatan 25 B, 7 vån

Pris: Tillfället är gratis. Videoly serverar tilltugg och dryck.

Anmälning: senast 7.4 här  https://tapahtumat.ekonomit.fi/event/mZwJO . Man loggar in med sitt medlemsnummer och slutdelen av personbeteckningen.


Vit_NU.png

© 2019 av Svenska handelshögskolans studentkår.

logo.png

Adress:

Sanduddsgatan 7A 2 vån

00100 Helsingfors