Näringslivsutskottet och dess mening för er Hankeiter!

Hejsan alla!


Jag heter William Stjernberg och fungerar som näringslivsansvarig i SHS för året 2019. Utöver min styrelsepost fungerar jag som Näringslivsutskottets ordförande. Mitt intresse under detta år ligger starkt i att lyfta fram näringslivet som en del av SHS och hjälpa gemene Hankeit att lättare finna sin väg inom arbetslivet.


Till att börja med har vi byggt denna webbsida som fungerar som en centrerad plats för er alla att hitta allt som angår näringslivet inom SHS. Vi har till exempel en kalender med olika evenemang som vi ordnar tillsammans med företagen. Sidan har även en egen blogg dit vi samlar in intressanta inlägg från företagen som beskriver vardagen där.


Vi samlar även alla möjliga jobb annonser på vår Job Board här på sidan så att ni kan se vad våra samarbetsföretag erbjuder för möjligheter.


Mitt mål är att även första årets studeranden får en inblick i arbetslivet för att lättare se var det lönar sig att börja för att hitta sitt egna spår. Vi önskar att många av er deltar på våra kommande evenemang och läser våra blogginlägg!


Ha en bra vår,

William Stjernberg | Ordförande för Näringslivsutskottet


Vit_NU.png

© 2019 av Svenska handelshögskolans studentkår.

logo.png

Adress:

Sanduddsgatan 7A 2 vån

00100 Helsingfors