NeonAudit: Tilintarkastusassistentti

NeonAudit: Tilintarkastusassistentti

Tyyppi: osa-aikainen, määräaikainen

Suositusvuosikurssi: 2.-4.vsk.

Työaika: noin 10-40h / vko, joustava

Toivottu aloituspäivämäärä: tammikuu 2020

Sijainti: Palopellonkatu 1, 04250 Kerava

Haku-DL: 22.9.2019


NeonAudit on nuori ja kasvava tilintarkastusyhteisö. Palvelut sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös vero- ja lakipalvelut, yritysjärjestelypalvelut sekä neuvontapalvelut. Tekijöitä NeonAuditissa on tällä hetkellä 3 henkilöä. NeonAuditille asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden menestys ovat ensisijaista ja palvelut räätälöidään aina tarpeiden mukaan. Lisätietoja yrityksestä löydät täältä: https://neonaudit.fi/.


NeonAudit etsii nyt joukkoonsa tilintarkastusassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Tilintarkastusassistenttina pääset tekemään PK-yrityksien tilintarkastusta alusta loppuun asti. Alussa pääset oppimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa, jonka jälkeen saat lisää vastuuta oman osaamisesi kehittyessä. Tehtävässä on myös mahdollisuus saada enemmän vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti n. 1-2 päivää viikossa ja pystyt itse vaikuttamaan työskentelyajankohtiisi. Työsuhde tulee sijoittumaan ajalle tammikuu - toukokuu, joten toivomme sinun sitoutuvan tehtävään vähintään kevään loppuun asti. Tehtävässä on myös mahdollisuus keskustella jatkosta syksyllä 2020.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi yritykseen NeonAudit.


Hakijalta odotetaan:

- Relevanttia opintotaustaa esimerkiksi laskentatoimen parista

- Vähintään opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen

- Hyvää Excel- ja PowerPoint-osaamista

- Oma-aloitteista, kehittymishaluista ja tarkkaa työskentelyotetta

- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista


Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista osaavien asiantuntijoiden johdolla ja kerryttää merkittävää oman alan työkokemusta

- Mahdollisuuden omien työskentelyajankohtien määrittämiseen

- Mahdollisuuden keskustella jatkosta syksyllä 2020


Kiinnostuitko? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja opintosuoritusotteesi pdf-muodossa 22.9. mennessä täällä:  https://apply.atalent.fi/neonaudit-tilintarkistusassistentti-9-2019?utm_source=shs&utm_medium=email. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manageriin Laura Seppään (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).
Vit_NU.png

© 2019 av Svenska handelshögskolans studentkår.

logo.png

Adress:

Sanduddsgatan 7A 2 vån

00100 Helsingfors